Rörfästen som skapar ordning på däck.

 

Pivotion

 

Pivotion utvecklar nya och innovativa lösningar för att öka din komfort ombord.

Användningen av befintliga pulpit/räcke för att hålla ordning på dina personliga tillhörigheter är kärnan i idén om vårt nya koncept som har resulterat i en rad verkligt användbara och flexibla produkter. De är redan uppskattade och rekommenderas av många båtägare och passagerare.

Den nya och uppfinningsrika rörfästena –  RailGrip – är en av våra första produkter för att göra livet mer bekvämt ombord. Ett brett utbud av utbytbara tillbehör kommer att erbjuda dig ett tryggt och bekvämt sätt att hålla dina personliga saker där du vill ha dem.

Den unika drickamuggen som du kan hänga – RailCup – är också framtagen för den här nya serien, som snart kommer att följas av fler smarta och användbara produkter. Alla befintliga produkter i Pivotion serien är patenterade och designskyddade.

Läs mer i vår katalog, ladda ner som PDF

 

1

RailGrip

Ett rörfäste med tillbehör, bygger på idén att saker ska gå att placera i båten där de behövs, när de behövs.

2

RailHolder 70

En hållare för flaskor, burkar, muggar, termosar med en diameter av max 70 mm. Tillverkad i UV-resistent plast och finns i 4 färger.

3

RailHolder 90

En hållare för flaskor och termosar med en diameter av max 90 mm. Tillverkad i rostfritt syrafast stål 316 och finns i 4 färger

4

RailOrganizer

En hållare för telefon, fiskedrag, solglasögon etc. Tillverkad i UV-resistent plast och finns i 4 färger. Invändiga mått, H: 105 mm, B: 90-110 mm, D: 32-39 mm.

5

RailHook 50

En krok med tre hänglägen. Tillverkad i rostfritt syrafast stål 316 och finns i 4 färger. Storlek 50 x 100 mm.

6

RailHook 85

En krok med 3 hänglägen. Tillverkad i rostfritt syrafast stål 316 och finns i 4 färger. Storlek 85 x 140 mm.

7

RailCup

Smart dricksmugg som du kan hänga ifrån dig, direkt på pulpits, reling, grabbräcken, mantågsvajrar, stag etc. Helt utan behov av fasta installationer eller andra håltagningar i båten.

8

HullKnob

Permanent fäste i plast. 20 mm diameter.

12

FlexKnob

Fäste med elastiskt spännband för fäste på alla profiler upp till 100 mm diameter.